Gastenboek

Zoals op veel websites is te vinden heeft ook Assen vroeger en nu een gastenboek. We zouden het erg op prijs stellen als u hier wat in zou willen schrijven na een bezoek aan onze site.

Updated: 29 maart 2015 — 08:57
 1. Gastenboek
  Hallo bezoekers van deze site,

  Het gastenboek is vandaag geplaatst op onze website zodat het nu mogelijk is deze te tekenen na een bezoek aan onze site.
  Uw reactie stimuleerd ons weer om verder aan deze site te werken aan deze website.

  Met vriendelijke groet,
  Chris

 2. Kerkplein
  In 1954 kocht Lauwrens Luken het pand Kerkplein 5
  van Dhr. Rees en vestide er een “Snackbar”, ik ben halverweg 1968 bij hem komen werken aanvankelijk als Kok in het door hem geopende Counter Restaurant op Nr. 6a op de hoek.
  In 1978 heb ik het spul gekocht van de Fam. Luken en ben tot 1989 door gegaan en heb het vervolgens aan de Fam. Carabain verkocht.

  Kerkplein 5 en 6a Assen
  Cees B. Stam en Harmke Stam van Urk

 3. Bussen
  hallo allemaal
  leuke site hier, heb jaren in assen gewoond, en m,n pa heeft altijd op de dabo bus gereden, maar nergens kan ik een foto ontdekken, wie kan me er nog meer over vertellen of een foto?? zou erg leuk zijn

 4. Mooie tijd
  Geboren en getogen in Assen, helaas vertrokken (nouja helaas…vanwege de liefde na Utrecht, daar een leuke baan. Succes mensen, leuke site!

 5. Hallo.
  Wat een leuke website is dit ! Ik heb 31 jaar in Assen gewoond en ben er opgegroeid. Vooral het stukje over Aafje Bijl vond ik informatief omdat de vrouw die mij twee kinderen schonk ook Aafje heet. Ik heb me vaak afgevraagd wat het verhaal achter Aafkes Bosje was. Jammer dat de gemeente de benaming Tokkelplein niet over heeft genomen voor de minirotonde pelikaanstraat-Rolderstraat. Aafje Bijl heb ik nooit gekend, Tokkel wel.

  Reactie op Cees B. uit 2011 :
  De familie Carabain is toch een bekende naam. Nooit geweten dat die eigenaars waren van die panden. Ik ken de naam omdat Hilco een snackbar had/heeft aan de Rolderstraat. Ik kom echt heel weinig meer in Assen maar er heeft in elk geval een snackbar daar op het Kerkplein gezeten tot aan 2001. Ik ben er wel eens geweest maar de beste snackbar die ik in Assen kende is toch nog altijd Jongman aan de Groningerstraat.
  Ernaast dat ken ik alleen als de Cortina bar. Dat was een cafe dat werd uitgebaat door iemand die ik alleen als “rooie” Willem ken. Later werd het uitgebaat door Dolf Jung. Ik heb er mijn Aafje voor het eerst ontmoet.

 6. Leuke aanvulling op Assen Vroeger en nu…..

  Sinds een aantal weken een nieuwe pagina op Facebook begonnen met allemaal zeer oude en bijzondere gebeurtenissen die in Assen hebben plaatsgevonden en die in een krant hebben gestaan.
  Veel lees plezier!!! Like ….of….. Deel…..

  Assen Krant van Vroeger volg ons: https://www.facebook.com/AssenKrantvanVroeger

 7. Weet iemand wat er vroeger stond in de omgeving,
  van de Zwartwatersweg en de Vennebroekstraat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hunze-Online © 2015