Privacy / Disclaimer

Privacy

Assen vroeger en nu maakt gebruik van Google Analytics om het aantal bezoeken te registreren. Hiervoor worden er geen ip adressen opgeslagen en delen van informatie is uitgeschakeld. Tevens is er een verwerkingsovereenkomst afgesloten met Google. Hiermee voldoet Assen Vroeger en nu aan de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.
Plaatst u een reactie op de website van Assen vroeger en nu dan wordt uw IP-adres en E-mail adres opgeslagen in de database van de website. Deze database wordt niet gedeeld of beschikbaar gesteld in wat voor vorm ook tenzij dit op juridische gronden wordt geƫist.

Disclaimer

Assen vroeger en nu heeft als doel om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over Assen NU en VROEGER. Veel van de huidige informatie is via internet (Googlen) verzameld maar ook kan iets op persoonlijke vertelling gebaseerd zijn. Er wordt zoveel mogelijk vermeld wat de bron(nen) is/zijn maar niet altijd zal de herkomst te achterhalen zijn. Dit houdt in dat alle informatie niet honderd procent juist hoeft te zijn, al wordt een verhaal, indien mogelijk, zoveel mogelijk geverifieerd door verschillende bronnen te raadplegen.

Assen vroeger en nu legt geen copyrights op de geboden informatie en/of materiaal via deze website te vinden. Er kan materiaal aangeboden worden waar WEL copyright op rust maar deze met toestemming op deze site is geplaatst. De copyrights van de eigenaar zal dan vermeld worden. De vrije informatie mag onder eigen verantwoording gebruikt worden voor NIET commerciƫle doeleinden.

Assen vroeger en nu is niet aansprakelijk te stellen voor de juistheid van de geboden informatie (zie hier boven) en/of schade, in welke vorm ook, door het gebruik van deze site.

Bent u van mening dat er een artikel en/of informatie of materiaal op de site staat welke auteursrechterlijk beschermt is, neem dan contact met ons op. Zo nodig zal de informatie verwijderd worden.

Bent u van mening dat er een link van uw site hier niet genoemd mag worden, neem dan contact op. We verwijderen deze dan direct.

Hunze-Online © 2015